Back to Home / #mythtv / 2003 / 06 / Prev Day | Next Day
#mythtv IRC Logs for 2003-06-08

00:16-!-kc8apf [~kc8apf@c-67-161-29-190.client.comcast.net] has joined #mythtv
00:20<PeteCool>is there any way to have make (and subsequent processes) be niced?
00:25<Captain_Murdoch>"nice make"
00:29<PeteCool>thanks =)
00:31<Chutt>i should just remove people that cross post between the lists
00:31<PeteCool>"Let crazy germans get correct time display": lol, what do they do that's so weird?
00:31<Chutt>the guy had a > 1 hour long track
00:32<Chutt>it didn't display the time properly
00:32<PeteCool>Chutt: I'd give them one chance, one warning... or maybe write in the welcome message, not to cross-post
00:32<Chutt>it's common etiquette
00:33<bigguy>Chutt: I thought no html was common etiquette but I guess I was wrong
00:33<PeteCool>yeah, anyway I think almost everybody on -dev would be subscribed to -users anyway
00:33<PeteCool>bigguy: it's newbies that are outlook users that do that
00:33<Captain_Murdoch>you could add that as an option to the list software. "auto-unsubscribe anyone who posts to more than 1 list at a time".
00:34<bigguy>"I want to have this peice of text show up as red so that he will know I really mean it"
00:34<PeteCool>maybe, auto-reject html emails
00:35<PeteCool>would be more useful IMO
00:40<Chutt>hrm
00:40<Chutt>mailman only lets you set it up so that it checks if the list is in the to or cc
00:40<Chutt>won't let you limit it to just the to
00:40<Chutt>oh well
00:43<Chutt>hdh
00:43<Chutt>err, heh
00:43<Chutt>mailman needs more configuration options
00:43<Chutt>the ones it has aren't quite arcane enough
00:59-!-hfb [~hfb@pool0672.cvx3-bradley.dialup.earthlink.net] has joined #mythtv
01:14-!-Dor [~Dor@galadriel.rosengren.org] has joined #mythtv
01:16-!-Dor [] has quit [Client Quit]
01:27<Ripp>hm...is latest-greatest mythvideo-cvs troubled? or just me?
01:27<Ripp>videotree.cpp: In constructor `VideoTree::VideoTree(QSqlDatabase*, QString,
01:27<Ripp> QString, QWidget*, const char*)':
01:27<Ripp>videotree.cpp:52: no matching function for call to `UIManagedTreeListType::
01:27<Ripp> enter()'
01:27<Ripp>videotree.cpp: In member function `void VideoTree::handleTreeListSelection(int,
01:27<Ripp> QValueVector<int>*)':
01:27<Ripp>videotree.cpp:186: no matching function for call to `UIManagedTreeListType::
01:27<Ripp> deactivate()'
01:27<Ripp>videotree.cpp: In member function `void VideoTree::wireUpTheme()':
01:27<Ripp>videotree.cpp:236: `getUIImageType' undeclared (first use this function)
01:27<Ripp>videotree.cpp:236: (Each undeclared identifier is reported only once for each
01:27<Ripp> function it appears in.)
01:27<Ripp>whoops, bigger than I thought it was :/
01:36-!-thor [] has quit ["using sirc version 2.211+KSIRC/1.2.1"]
02:42-!-dtd [~dan@woh-65-28-245-157.woh.rr.com] has joined #mythtv
02:42-!-rkulagow__ [] has quit [Read error: 54 (Connection reset by peer)]
02:42-!-rkulagow__ [~rkulagow@12-206-151-240.client.attbi.com] has joined #mythtv
02:46-!-PeteCool [] has quit ["Client exiting"]
03:19-!-marc [~Marc@194.235.194.104] has joined #mythtv
03:25-!-marc [] has quit [Remote closed the connection]
03:29-!-Ripp is now known as Ripp|ZzZ
03:41-!-dtd [] has quit ["Client Exiting"]
03:50-!-hfb [] has quit [Read error: 110 (Connection timed out)]
04:45-!-kiwi_uk [~kiwiuk@pc3-nfds1-6-cust201.nott.cable.ntl.com] has joined #mythtv
04:46-!-kiwi_uk [] has quit [Read error: 104 (Connection reset by peer)]
04:47-!-kiwi_uk [~kiwiuk@pc3-nfds1-6-cust201.nott.cable.ntl.com] has joined #mythtv
04:56-!-kc8apf [] has quit ["Client exiting"]
05:11-!-marc [~root@194.235.195.230] has joined #mythtv
05:11<marc>morning
05:13<marc>I have Xv running and mythtv works. However the display shows a distorted picture, green horizontal lines, shadows/ghosting etc
05:20-!-marc [] has quit ["using sirc version 2.211+KSIRC/1.2.4"]
06:11-!-bline [] has quit ["Client exiting"]
07:06-!-bline [~sbeck@h24-84-93-233.vc.shawcable.net] has joined #mythtv
07:56-!-bline [] has quit ["Client exiting"]
08:44<Snow-Man>Changing from None to WatchingLiveTV
08:44<Snow-Man>strange error flushing buffer ...
08:44<Snow-Man>2003-06-07 21:11:51 unknown command: ??QUEST_BLOCK_RINGBUF
08:44<Snow-Man>Segmentation fault
08:44-!-rkulagow__ [] has quit [Read error: 54 (Connection reset by peer)]
08:44<Snow-Man>doh.
08:44-!-rkulagow__ [~rkulagow@12-206-151-240.client.attbi.com] has joined #mythtv
09:14<Snow-Man>trying to get a bt
09:43<Chutt>snowman, backtrace won't tell you why the communications between the frontend/backend got corrupted
09:58<Snow-Man>hrmpf, that's what happened?
09:59<Snow-Man>And now it's not doing it.
10:18-!-kiwi_uk [] has quit [Read error: 110 (Connection timed out)]
10:20<Chutt>snowman, yeah
10:20-!-bigguy [] has quit [Read error: 113 (No route to host)]
10:20<Chutt>should've been 'REQUEST' of course
10:22<Chutt>someone else reported something similar once, but said he couldn't reproduce it at all
10:24-!-bigguy [bigman@h71.44.102.166.ip.alltel.net] has joined #mythtv
10:58-!-Ripp|ZzZ is now known as Ripp
11:07-!-dopez [~unknown@dopez.xs4all.nl] has joined #mythtv
11:11-!-vektor [] has quit ["User abort with 5 Ctrl-C's"]
11:34<Snow-Man>Happened to me 3 times in a row but doesn't seem to be happening now.
11:34<Snow-Man>So, I dunno.
12:27-!-kiwi_uk [~kiwiuk@pc3-nfds1-6-cust201.nott.cable.ntl.com] has joined #mythtv
12:40-!-Viddy [] has quit [Read error: 110 (Connection timed out)]
13:52-!-poptix [] has quit [Read error: 110 (Connection timed out)]
13:53-!-thor [~thor@208.185.11.34] has joined #mythtv
13:57-!-marc_ [~Marc@194.235.194.36] has joined #mythtv
13:58<marc_>hello...
13:58<thor>?
13:58<marc_>problem with Mythfrontend, watching tv
13:59<marc_>stuff works, except the picture is badly distorted
13:59-!-just1nux [] has quit [kornbluth.freenode.net irc.freenode.net]
13:59-!-Cloak [] has quit [kornbluth.freenode.net irc.freenode.net]
13:59-!-Captain_Murdoch [] has quit [kornbluth.freenode.net irc.freenode.net]
13:59-!-dilinger [] has quit [kornbluth.freenode.net irc.freenode.net]
13:59<thor>colours?
13:59<marc_>ghosting, green lines
13:59<thor>PVR-x50?
13:59<marc_>no, BT878
13:59<thor>ah
14:00<marc_>looks like only every third line appears,
14:00<marc_>the others are then sort of 'overlaid'
14:00<thor>dmesg showing that the module is setting the right identifier for your card?
14:00-!-just1nux [~jeff@adsl-68-73-113-144.dsl.emhril.ameritech.net] has joined #mythtv
14:00-!-Cloak [mmen@crackaddict.com] has joined #mythtv
14:00-!-dilinger [irc@sloth.voxel.net] has joined #mythtv
14:00-!-Captain_Murdoch [~buy_more_@ip68-107-147-80.hr.hr.cox.net] has joined #mythtv
14:01<marc_>let me see...
14:01<mdz_>Chutt: I've been getting a lot of audio buffer overflows recently...is this the problem you were aiming at when you put that sync() back in?
14:02<thor>moegreen, you around ?
14:02<marc_>Linux video capture interface: v1.00
14:03<marc_>i2c-core.o: i2c core module
14:03<marc_>i2c-algo-bit.o: i2c bit algorithm module
14:03<marc_>bttv: driver version 0.7.96 loaded
14:03<marc_>bttv: using 4 buffers with 2080k (8320k total) for capture
14:03<marc_>bttv: Host bridge is Silicon Integrated Systems [SiS] 735 Host
14:03<marc_>bttv: Bt8xx card found (0).
14:03<marc_>PCI: Found IRQ 11 for device 00:11.0
14:03<marc_>PCI: Sharing IRQ 11 with 00:11.1
14:03<marc_>bttv0: Bt878 (rev 2) at 00:11.0, irq: 11, latency: 64, mmio: 0xcfdfe000
14:03<marc_>bttv0: detected: Hauppauge WinTV [card=10], PCI subsystem ID is 0070:13eb
14:03<marc_>bttv0: using: BT878(Hauppauge (bt878)) [card=10,autodetected]
14:03<marc_>bttv0: Hauppauge/Voodoo msp34xx: reset line init [5]
14:03<marc_>i2c-core.o: adapter bt848 #0 registered as adapter 0.
14:03<marc_>bttv0: Hauppauge eeprom: model=61204, tuner=Philips FI1216 MK2 (5), radio=no
14:03<marc_>bttv0: using tuner=5
14:03<marc_>bttv0: i2c: checking for MSP34xx @ 0x80... not found
14:03<marc_>bttv0: i2c: checking for TDA9875 @ 0xb0... not found
14:03<marc_>bttv0: i2c: checking for TDA7432 @ 0x8a... not found
14:03<marc_>tvaudio: TV audio decoder + audio/video mux driver
14:03<marc_>tvaudio: known chips: tda9840,tda9873h,tda9874h/a,tda9850,tda9855,tea6300,tea6420,tda8
14:03<marc_>425,pic16c54 (PV951)
14:03<marc_>i2c-core.o: driver generic i2c audio driver registered.
14:03<marc_>i2c-core.o: driver i2c TV tuner driver registered.
14:03<marc_>tuner: probing bt848 #0 i2c adapter [id=0x10005]
14:03<mdz_>well, thanks
14:03<marc_>tuner: chip found @ 0xc2
14:03<marc_>bttv0: i2c attach [client=Philips PAL_BG (FI1216 and compa,ok]
14:03<marc_>i2c-core.o: client [Philips PAL_BG (FI1216 and compa] registered to adapter [bt848 #0]
14:03<marc_>(pos. 0).
14:03<marc_>bttv0: registered device video0
14:03<marc_>bttv0: registered device vbi0
14:04<marc_>bttv0: PLL: 28636363 => 35468950 ... ok
14:04<marc_>oh. sorry. big one.
14:04<thor>marc_, is it a Hauppauge and what's the other device on IRQ 11 ?
14:04<thor>and don't echo lspci please
14:04<marc_>it is a WinTV PCI,
14:04<marc_>the other device... probably LAN adapter.
14:04<thor>so , wrong card recognized
14:05<thor>"bttv0: using: BT878(Hauppauge (bt878)) [card=10,autodetected]" <--
14:05<marc_>yes.... That's what it reads on the chip
14:06<marc_>xawtv works
14:06<thor>ah
14:07<thor>well ... I've exhausted my theories
14:08<marc_>:-(
14:08<marc_>i'll try to move that ethernet adapter to another IRQ, though.
14:08<thor>ca't hurt
14:08<marc_>maybe it helps.
14:10<marc_>i'll drop off, then. but as they say... I'll be back :-)
14:10-!-marc_ [] has quit ["Client Exiting"]
14:11-!-hfb [~hfb@pool0864.cvx36-bradley.dialup.earthlink.net] has joined #mythtv
14:16-!-marc_ [~Marc@194.235.195.70] has joined #mythtv
14:16<marc_>thor?
14:16<thor>yup
14:17<marc_>I can't tear IRQ's apart, as USB, onboard sound, LAN and WinTV claiming the same :-(
14:17<marc_>good old days, when jumpers where around...
14:17-!-marc_ [] has quit [Client Quit]
14:17-!-marc_ [~Marc@194.235.195.98] has joined #mythtv
14:18<marc_>silly net connection
14:18<thor>and that's how to solve it
14:18<thor>=)
14:18<marc_>jumpers? :)
14:18<thor>just kidding
14:18<marc_>wish you weren't.
14:18<thor>up to the BIOS really
14:19<thor>APIC?
14:19<marc_>would you have an insight as to how to test whether it's the recording that goes wrong or the playback?
14:19<thor>patched mencoder?
14:19<marc_>no
14:19<marc_>what is mencoder?
14:20<thor>part of mplayer, mdz wrote a patch to let you use it on .nuv files
14:20<thor>but that probably won't help
14:20<thor>thinking it might be a frequency thing
14:20<marc_>could be
14:21<thor>you fiddle with anything in xawtv
14:21<marc_>no. start, works
14:21<thor>(or it's rc)
14:21<marc_>never bothered one :-)
14:21<thor>NTSC or PAL
14:21<marc_>PAL
14:21<thor>ah
14:21<marc_>and htat's how it's set up
14:21<thor>that's probably the issue
14:21<marc_>but... yes... it looks a bit like these distortions...
14:22<marc_>you get when you try to watch NTSC data on PAL
14:22<marc_>you want me to set up ntsc?
14:22<thor>can't change your incoming signal =)
14:22<thor>need to tell myth to use PAL
14:23<marc_>yes, i did. in mythtvsetup
14:23<thor>doesn't sound like you got it quite right
14:23<thor>you know SQL?
14:23<marc_>yessir
14:23<thor>mysql -p -u mythtv mythconverg
14:24<marc_>what table;?
14:24<marc_>settings?
14:25<thor>I'm just looking myself
14:25<marc_>in settings, it is on PAL
14:25-!-rkulagow__ [] has quit [Read error: 104 (Connection reset by peer)]
14:25<marc_>but the hostname is set to NULL
14:25<marc_>is that ok?
14:25-!-rkulagow__ [~rkulagow@12-206-151-240.client.attbi.com] has joined #mythtv
14:26<thor>also, check FreqTable
14:27<marc_>europe_west... looks good, too
14:27-!-hfb [] has quit ["Client exiting"]
14:27<marc_>geographically :-)
14:27<thor>hrm
14:27<marc_>does it matter that hostname for some entries in settings is set to NULL, while for others it's the host?
14:28<thor>I don't know
14:28<mdz_>the NULL entries provide a default for all hosts
14:28<marc_>ok, makes sense.
14:28<marc_>but wouldn't hurt in my case (back and front on one box) to set to hostname, right?
14:29<thor>you can always change it back
14:29<thor>but doesn't sound like that's your problem either
14:29<marc_>yes... trying
14:29<marc_>:-(
14:36<marc_>didn't change anything
14:36<marc_>just noticed backend says 'strange error flushing buffer ...'
14:36<marc_>when moving to watchingtv
14:36<thor>that's nothing
14:37<thor>(lame)
14:37<marc_>ok
14:40<marc_>just tried setting myth to ntsc
14:40<marc_>the distortion looks a bit different
14:41<marc_>so PAL's alright
14:41<thor>sorry, wrong track there
14:41<marc_>looks like it.
14:41<marc_>wonder if anything could be off in XF86Config...?
14:42<thor>xv is working?
14:42<marc_>yes. port 69
14:42<marc_>says mythfrontend
14:43<thor>xawtv is using xv?
14:43<marc_>how can i see?
14:43<thor>I don't recall exactly, there's a command line option I think?
14:44<thor>(don't have it here)
14:44<marc_>i'll try...
14:46<marc_>-xv resp. -noxv
14:46<marc_>doesn't make a difference :-/
14:48<thor>-xv _responds_ noxv ? or -xv is the same result as -noxv
14:48<marc_>-xv is the same result as -noxv
14:48<thor>hrm
14:57<marc_>could this be something:
14:57<marc_>strange error flushing buffer ...
14:57<marc_>ah.. .no.
14:57<marc_>sec please
14:58<marc_>i2c-core.o: driver generic i2c audio driver registered.
14:58<marc_>i2c-core.o: driver i2c TV tuner driver registered.
14:58<marc_>tuner: probing bt848 #0 i2c adapter [id=0x10005]
14:58<marc_>tuner: chip found @ 0xc2
14:58<marc_>mentions bt848 there.
14:58<thor>and
14:58<marc_>instead of bt878
14:58<thor>ah
14:59<thor>mine does that as well (tuner)
15:00<marc_>ok
15:03<marc_>funny... when, during the distorted tv watching, I run my mouse into the lower border of the screen, the KDE panel pops up. Nicely undistorted
15:05<thor>problem is not X, it's bttv/tuning/video processing/etc
15:05<marc_>thought so.
15:05<marc_>how to debug?
15:08<thor>I dunno ... you might try a description on the mailing lists to see if someone was able to resolve similar problems
15:08<marc_>mailing list doesn't post my mails :-(
15:08<thor>ah
15:09<thor>hotmail, register, post?
15:09<marc_>hotmail is the devil.. . :-)
15:09<marc_>I'll do yahoo...
15:22<marc_>dropping off now... thanks thor.
15:22<thor>good luck
15:23<marc_>thx
15:23-!-marc_ [] has quit ["Client Exiting"]
15:59-!-poptix [poptix@precious.net] has joined #mythtv
16:04-!-moegreen [] has quit ["[BX] Occifer, take me drunk, I'm home"]
16:07-!-FryGuy [] has quit [Read error: 104 (Connection reset by peer)]
16:07-!-froggy19 [~fryguy@12-246-43-18.client.attbi.com] has joined #mythtv
16:08-!-froggy19 is now known as FryGuy
16:19-!-moegreen [~jdanner@nr4-66-161-167-205.fuse.net] has joined #mythtv
16:26-!-Viddy [david@visp194-179.visp.co.nz] has joined #mythtv
16:31<Snow-Man>Dude, I've got mad defunct threads.
16:31<Snow-Man>2003-06-08 14:27:27 unknown command: ??ERY_RECORDER
16:31<Snow-Man>And one of them.
16:32<Snow-Man>Though it hasn't segfaulted yet this time.
16:36-!-dopez [] has quit [Read error: 110 (Connection timed out)]
16:44-!-emacsen [~serge@pcp03653329pcs.arlngt01.va.comcast.net] has joined #mythtv
16:44<emacsen>anyone here use ivtv?
16:46<moegreen>emacsen: yes
16:46<emacsen>moegreen: do you use a hauppague pvr* card?
16:47<thor>moegreen !
16:48<moegreen>emacsen: yes, pvr-250
16:48<moegreen>thor: what's up, just updating mythvideo cvs
16:48<emacsen>moegreen: do you use the tv out from it? if so- do you need special X configs?
16:48<thor>moegreen, cool
16:48<moegreen>emacsen: the 250 doesn't have tv out, for that I use a Matrox G400
16:49<emacsen>I think the 350 does... doesn't it? If not, my EPIA-M m-board does
16:49<thor>2 things; (1) am thinking about doing parental controls, and (2) thinking about putting a checkbox on the Listing screen to select whether the video is "browsable". Thoughts ?
16:49<emacsen>I'm confused now- been up since 5 and had 5 hours sleep
16:49<emacsen>maybe I'm nuts. Oh well
16:50<moegreen>emacsen: the 350 does, but I think it only does mpeg2 decoding, so it won't show the mythtv menus and interface
16:50<emacsen>ah, well fudge that
16:51<moegreen>thor: I assume you mean the checkbox being in the Video Manager? For the parental controls I was thinking of using a menu (like when IMDB returns mutliple listings) to choose a new parental level, then it would ask for the password for that level
16:52<moegreen>thor: no page up/down?
16:52<thor>page up /down ?
16:52<moegreen>thor: in your tree list
16:53<thor>ah, no .... could do ....
16:56<thor>actually, I was thinking in Video List, but it makes more sense in the manager
16:57<thor>if you've got the time, I'll leave the parental controls to you, as it would take me longer just to find out where you've started on them =)
16:59-!-rkulagow [] has quit [Read error: 54 (Connection reset by peer)]
16:59-!-rkulagow__ [] has quit [Read error: 104 (Connection reset by peer)]
17:13-!-kiwi_uk [] has quit ["Peace and Protection 4.22"]
17:14<Ripp>moegreen: you're still here?
17:18<moegreen>yes
17:19<Ripp>you're the mythweather guy, right :)
17:19<moegreen>yes
17:20<Ripp>I think there's a flaw in how mythweather handles slow connections / low aggressiveness
17:20<Ripp>I had it set to 15, and couldn't connect. when I run it w/ --debug, I could watch it connect, and it would never allow the connection to complete. Does it 10 times and just exits.
17:21<Ripp>It would start downloading and decide it wasn't done soon enough and reset the connection
17:21<Ripp>I set the aggr level to 100 in the db and it works now... :)
17:26<Ripp>(gonna flood a few lines...hang on)
17:27<Ripp>MythWeather: COMMS : Using Aggressiveness value of 15
17:27<Ripp>MythWeather: COMMS : Connecting to host...
17:27<Ripp>MythWeather: COMMS : State Transition : Attempting Connection...
17:27<Ripp>MythWeather: COMMS : State Transition : Connected! Requesting Data...
17:27<Ripp>MythWeather: COMMS : Reading Data From Host [..........]
17:27<Ripp>MythWeather: COMMS : Reading Data From Host [..........................]
17:27<Ripp>MythWeather: COMMS : Connection is closed.
17:27<Ripp>but then...(actually posted the wrong lines :p )
17:28<Ripp>MythWeather: COMMS : State Transition : Connected! Requesting Data...
17:28<Ripp>MythWeather: COMMS : Reading Data From Host [.................................................]
17:28<Ripp>MythWeather: COMMS : Reading Data From Host [.....................................]
17:28<Ripp>MythWeather: COMMS : Reading Data From Host [...........................................]
17:28<Ripp>MythWeather: COMMS : TIMEOUT : Connected! Requesting Data... --> Resetting (3 out of 10)
17:28<Ripp>just won't wait long enough....it runs through the 10 attempts like in a matter of just a few seconds
17:30<Ripp>0.8 seemed to work OK, only started happening when I up'd to cvs
17:34<Ripp>it also switches back into metric from SI (my setting) if I update the data by hiting space/enter
17:35<Ripp>seems to toggle the units each time you update the data
17:41<moegreen>Ripp: the tcp connection code hasn't really changed since 0.8. The enter/space key is supposed to switch the units. To update the weather data, use 'm'
17:42<Ripp>ok... didn't realize the last part. But the 1st part still doesn't seem right to me. It just isn't waiting long enough IMO.
17:43<Ripp>But I can get around it w/ an overly high setting in the db, so no biggie.
17:45-!-rkulagow__ [~rkulagow@12-206-155-239.client.attbi.com] has joined #mythtv
18:08-!-moegreen [] has quit ["BitchX-1.0c20cvs -- just do it."]
18:14-!-hfb [~hfb@pool1029.cvx16-bradley.dialup.earthlink.net] has joined #mythtv
18:18-!-hfb [] has quit [Client Quit]
18:30-!-bline [~sbeck@h24-84-93-233.vc.shawcable.net] has joined #mythtv
19:01-!-emacsen [] has quit ["Client exiting"]
19:05-!-hfb [~hfb@pool0540.cvx35-bradley.dialup.earthlink.net] has joined #mythtv
19:21-!-jugkyg [~jugkyg@adsl-34-177-196.bct.bellsouth.net] has joined #mythtv
19:21<jugkyg>hey guys
19:22-!-bline [] has quit ["Client exiting"]
19:44-!-moegreen [~jdanner@nr4-66-161-167-205.fuse.net] has joined #mythtv
19:45<thor>moegreen, are you in the thick of things, or do you want me to take a slice of something?
19:48<moegreen>thor: I'm not doing much now, just awaiting the release - figured I'd do the parental control for the next release
19:49<thor>ah ... ok ... I think Chutt's away today but planning for a release tomorrow sometime .... was thinking you might be wanting to get stuff in before then. Never mind.
20:03-!-jugkyg [] has quit [Read error: 110 (Connection timed out)]
20:07-!-bline [~sbeck@h24-84-93-233.vc.shawcable.net] has joined #mythtv
20:26-!-hfb [] has quit ["Client exiting"]
20:26-!-rkulagow__ [] has quit [Read error: 104 (Connection reset by peer)]
20:26-!-rkulagow__ [~rkulagow@12-206-155-239.client.attbi.com] has joined #mythtv
20:28-!-rkulagow__ [] has quit [Client Quit]
20:28-!-rkulagow__ [~rkulagow@12-206-155-239.client.attbi.com] has joined #mythtv
20:34-!-Viddy [] has quit [Read error: 54 (Connection reset by peer)]
20:54-!-rcaskey [~Rob@c-24-98-40-6.atl.client2.attbi.com] has joined #mythtv
20:55<rcaskey>eek. My workhorse p3 800 go sat on by one of my trusty movers as I relcated today
20:55<rcaskey>and you know what that means
20:57* rcaskeyreboots real quick
20:57-!-rcaskey [] has quit [Client Quit]
21:02-!-itsame [trilluser@rdu74-170-244.nc.rr.com] has joined #mythtv
21:03<itsame>Hey...wut file would the main page be in ..like where TV,MythVideo, MythWeather, Music...etc
21:03<itsame>my links are dead on all but mythtv
21:03<itsame>like...if I goto mythweather ...it doesn't do anything...no seg fault or anything...just notta
21:03<itsame>only one that works is TV
21:04<bline>launch mythfrontend from a terminal and read the error message
21:04<itsame>i don't get any
21:04<itsame>thats how I launch normally
21:04<itsame>I had problems with video once...but I got seg faults etcc..
21:04<bline>Only time I've seen this is when the versions are different and I got an error about it in terminal
21:05<itsame>hrmm...I'll look again
21:05<itsame>just didn't see anything..but I did upgrade from CVS a month ago..to friday's cvs
21:05<bline>try upgrading the ones that do not work
21:09<itsame>cool..thanx
21:17-!-Viddy [david@visp194-179.visp.co.nz] has joined #mythtv
21:38-!-Captain_Murdoch [] has quit [kornbluth.freenode.net irc.freenode.net]
21:38-!-Cloak [] has quit [kornbluth.freenode.net irc.freenode.net]
21:38-!-just1nux [] has quit [kornbluth.freenode.net irc.freenode.net]
21:38-!-dilinger [] has quit [kornbluth.freenode.net irc.freenode.net]
21:38-!-justin [] has quit [kornbluth.freenode.net irc.freenode.net]
21:38-!-yebo [] has quit [kornbluth.freenode.net irc.freenode.net]
21:38-!-Viddy [] has quit [kornbluth.freenode.net irc.freenode.net]
21:38-!-rkulagow__ [] has quit [kornbluth.freenode.net irc.freenode.net]
21:38-!-bline [] has quit [kornbluth.freenode.net irc.freenode.net]
21:38-!-thor [] has quit [kornbluth.freenode.net irc.freenode.net]
21:38-!-shad [] has quit [kornbluth.freenode.net irc.freenode.net]
21:38-!-moegreen [] has quit [kornbluth.freenode.net irc.freenode.net]
21:38-!-sc00p [] has quit [kornbluth.freenode.net irc.freenode.net]
21:38-!-yebyen [] has quit [kornbluth.freenode.net irc.freenode.net]
21:38<-- Snow-Manhas quit (kornbluth.freenode.net irc.freenode.net)
21:38-!-itsame [] has quit [kornbluth.freenode.net irc.freenode.net]
21:38-!-Ripp [] has quit [kornbluth.freenode.net irc.freenode.net]
21:38-!-_inman_ [] has quit [kornbluth.freenode.net irc.freenode.net]
21:38-!-mdz_ [] has quit [kornbluth.freenode.net irc.freenode.net]
21:38-!-rizzi [] has quit [kornbluth.freenode.net irc.freenode.net]
21:38-!-poptix [] has quit [kornbluth.freenode.net irc.freenode.net]
21:38-!-FryGuy [] has quit [kornbluth.freenode.net irc.freenode.net]
21:38-!-hachi [] has quit [kornbluth.freenode.net irc.freenode.net]
21:40-!-Viddy [david@visp194-179.visp.co.nz] has joined #mythtv
21:40-!-itsame [trilluser@rdu74-170-244.nc.rr.com] has joined #mythtv
21:40-!-rkulagow__ [~rkulagow@12-206-155-239.client.attbi.com] has joined #mythtv
21:40-!-bline [~sbeck@h24-84-93-233.vc.shawcable.net] has joined #mythtv
21:40-!-moegreen [~jdanner@nr4-66-161-167-205.fuse.net] has joined #mythtv
21:40-!-FryGuy [~fryguy@12-246-43-18.client.attbi.com] has joined #mythtv
21:40-!-poptix [poptix@precious.net] has joined #mythtv
21:40-!-Captain_Murdoch [~buy_more_@ip68-107-147-80.hr.hr.cox.net] has joined #mythtv
21:40-!-dilinger [irc@sloth.voxel.net] has joined #mythtv
21:40-!-Cloak [mmen@crackaddict.com] has joined #mythtv
21:40-!-just1nux [~jeff@adsl-68-73-113-144.dsl.emhril.ameritech.net] has joined #mythtv
21:40-!-thor [~thor@208.185.11.34] has joined #mythtv
21:40-!-sc00p [~oldendic@zink-a-dip3.nat.okstate.edu] has joined #mythtv
21:40-!-Ripp [~ripp@209.194.224.236] has joined #mythtv
21:40-!-justin [~justin@H239-211.STATE.resnet.albany.edu] has joined #mythtv
21:40-!-yebyen [yebyen@gripz.com] has joined #mythtv
21:40-!-_inman_ [~dert@dsl092-236-197.phl1.dsl.speakeasy.net] has joined #mythtv
21:40-!-mdz_ [~mdz@216-15-124-77.c3-0.smr-ubr3.sbo-smr.ma.cable.rcn.com] has joined #mythtv
21:40-!-shad [shad@CPE00201888d549-CM014480116887.cpe.net.cable.rogers.com] has joined #mythtv
21:40-!-rizzi [~root@roc-24-93-16-37.rochester.rr.com] has joined #mythtv
21:40-!-yebo [private@mongoose.hypa.net] has joined #mythtv
21:40--> Snow-Man(~sfrost@snowman.net) has joined #mythtv
21:40-!-hachi [hachi@24-196-120-102.fdl.wi.charter.com] has joined #mythtv
22:17<-- itsamehas quit ()
22:26-!-rcaskey [~robertg@c-24-98-40-6.atl.client2.attbi.com] has joined #mythtv
22:26<rcaskey>is tiger the cheapest place to get the shuttle systems?
22:43-!-Viddy [] has quit [Remote closed the connection]
22:45-!-Viddy [david@visp194-179.visp.co.nz] has joined #mythtv
22:56-!-rcaskey [] has quit [Read error: 104 (Connection reset by peer)]
23:01-!-Ripp [] has quit ["Client exiting"]
23:43<thor>anyone know why VolumeControl->Toggle() doesn't ?
23:48<Captain_Murdoch>you mean ToggleMute? works for me while playing back a recorded show.
23:53-!-nyquiljer [coyote@12-211-10-191.client.attbi.com] has joined #mythtv